Hifi & Pc Speakers kopen Klantenservice

Goedkope speakers kopen mobiel, pc, laptop, ipod, iphone

Goedkope speakers Usb & Jack voor Pc, Telefoon, Laptop, iPod, iPhone

In deze categorie kunt u goedkope speakers kopen tot een bedrag van €25. Hebt u een ander budget in gedachten dan kiest u een andere prijs in de categorie prijs. Als u in de categorie van uw keus zoekt, staan alle producten gesorteerd van goedkoop tot duurder.
Een product uit deze categorie is het niet perse slecht van kwaliteit. De prijs wordt bepaald door bijvoorbeeld het merk en het vermogen van een set. Uiteraard zijn duurdere producten van een andere afwerking en hebben meestal een meer verfijnde beleving van muziek, spraak en gaming. Het gebruik is meestal voor Pc, Laptop, Mp3 iPod en telefoon zoals iPhone en Smart Phone. Let op het type plug dat u nodig hebt ( kleine mini jack of usb) Eén van onze budget merken is Konig. Daarnaast vindt u Canyon en Logitec als topmerk in onze winkel.

Zoekt u accessoires zoals kabels of batterijen dan gaat u naar accessoires. Hier vindt u ook een voordeelpakket met de meest gebruikte kabels zoals verbind- & verlengkabel en splitter.
In de categorie portable vindt u bijvoorbeeld mini luidsprekers voor mobiel, tablet In de categorie portable staan ook de producten die draadloos (IR en Bluetooth) zijn.

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
€22,54
  bestellen zonder verzendkosten Gratis verzenden
  bestellen zonder verzendkosten

2.0 USB powered speakerset

Draagbare 2.0 USB speaker set met een maximaal vermogen van 20 watt voor een volledige muziek, film en game belevenis. Het compacte design maakt deze speaker set tot een goede audio oplossing voor elke notebook en PC.

€22,54
€25,36
  bestellen zonder verzendkosten Gratis verzenden
  bestellen zonder verzendkosten

Logitech LGT-S120 pc speaker kopen

Logitech speakers S120. Met hoofdtelefoon aansluiting, 2Watt RMS vermogen, volumeknop en aan/uitknop.

€25,36
€27,29
  bestellen zonder verzendkosten Gratis verzenden
  bestellen zonder verzendkosten

Speaker 2.0 Bedraad 3.5 mm 1.2 W Zwart/Wit

Door deze compacte, USB-aangedreven speakers met geïntegreerde aan/uit-knop en volumeregelaar kan praktisch elke audiobron eenvoudig worden aangelsoten. U kunt dus gemakkelijk genieten van uw favoriete muziek, video's en meer.

€27,29
€31,23
  bestellen zonder verzendkosten Gratis verzenden
  bestellen zonder verzendkosten

Speaker 2.0 Bedraad 3.5 mm 1 W Zwart

Dankzij Logitech's S-150 2.0-stereospeakersysteem met modern glanzend ontwerp en handige mediaknoppen kunt u van rijk, vol digitaal geluid genieten via de handige USB-poort. Batterijen zijn niet nodig: de stroom en audio worden via één USB-draad van

€31,23